Huis verkopen

Uw huis goed en snel in de verkoop zonder kosten!

Wij zijn opgegroeid in Amstelveen en Amsterdam, wonen in Amstelveen en kennen elke straat in Amstelveen en Amsterdam. Er is geen makelaar die Amstelveen en Amsterdam beter kent dan wij.

  • Wij zorgen voor de hoogst mogelijke verkoopopbrengst.
  • U bepaalt in overleg met ons de vraagprijs.
  • Wij werken "no cure no pay".
  • U komt bovenaan op Funda.
  • Wij hebben een druk bezocht kantoor en etalage in een gezellige winkelstraat.
  • U betaalt een courtage van 1 procent bij verkoop en levering.   

Wij verzorgen het volledige verkoopproces, van het plaatsen van de woning op Funda, gevolgd door bezichtigingen met kandidaat-kopers, tot en met de overdracht bij de notaris.

Wij zijn zakelijk én persoonlijk uw makelaar en treden op voor één partij. U kunt ons 100% vertrouwen. De combinatie van Funda, huislijn, vbo.nl, de etalage van ons kantoor met honderden mensen die langslopen en rijden, optimaal gebruik van social media, geeft een maximaal bereik voor kopers. Ook hebben wij een goed netwerk en een database met veel kandidaat-kopers in de regio Amstelveen en Amsterdam

De verkoop van uw woning in stappen

waardebepaling

Op basis van een opname ter plaatse van uw woning, recente transactiegegevens, ervaring in de markt, geven wij vrijblijvend een waardebepaling, meteen bij u aan tafel én per mail.

marketing

Wij brengen in kaart de sterke kanten van uw woning, de aandachtspunten bespreken wij ook met u, wij laten een visuele presentatie zien met behulp van uitstekende foto’s, een goede verkooptekst en NEN ingemeten plattegronden.

het bereiken van kopers   

Wij garanderen optimale vindbaarheid van uw huis bij kopers die zoeken in Amstelveen en Amsterdam. Uw woning komt op Funda, vbo.nl, huislijn en onze eigen website. Vanzelfsprekend komt uw woning onder de aandacht in onze etalage op het gezellige winkelstraatje van der Hooplaan, waar elke dag, honderden mensen langskomen. Ook sturen wij een direct-mail naar ons netwerk van makelaars en onze database met kandidaat-kopers. 

de bezichtigingen 

Wij verzorgen de bezichtigingen voor uw woning, ook mogelijk op verzoek, begin avond of in het weekend. Uw makelaar is uitstekend op de hoogte van de buurt, voorzieningen in de omgeving, de sterke punten van uw woning en zal altijd zélf de bezichtigingen doen. Geen assistent-makelaar dus. Na een bezichtiging bellen wij u op een tijdstip dat het u goed uitkomt.

onderhandelen       

Wanneer een bieding op uw huis wordt gedaan, verneemt u dat direct van ons en bespreken wij de beste strategie. Wij voeren, in nauw overleg met u, de onderhandelingen met de koper over de koopprijs en de overige voorwaarden als, moment van levering, financieringsvoorbehoud, 10 procent zekerheid, roerende zaken, etc. Wij zorgen voor de hoogst mogelijke verkoopopbrengst.

de overdracht          

Wanneer overeenstemming is bereikt met de koper, zorgen wij vervolgens voor een “goede en vlotte” afhandeling bij de notaris. Wij kijken of de notariële stukken correct zijn opgesteld en houden tezamen met de notaris in de gaten of de koper tijdig aan haar verplichtingen voldoet; zoals bijvoorbeeld het storten van de waarborgsom van 10 procent van de overeengekomen koopsom, het tijdig zorgdragen voor de volledige betaling van de overeengekomen koopsom, etc. Wij beschermen u met aanvullende clausules als een ouderdomsclausule en asbestclausule.

Op de dag van levering zijn wij zakelijk en zorgen voor uw belangen. Na ondertekening en de garantie dat de notaris de gelden heeft en overmaakt, ontvangt u een kleine attentie van ons. Vervolgens kunt u proosten op een goed afgesloten hoofdstuk én een mooie toekomst!

Neem vrijblijvend contact met ons op.