Onze recensies

Gerrit-Jan Heemskerk

Bent u ook zo tevreden met Gerrit Jan Heemskerk Makelaars? Laat het ons weten per mail, dan plaatsen wij uw recensie op onze website.

3 dagen geledenNIEUW
Gerrit is de perfecte makelaar om je huis te verkopen. Hij luistert goed, is zeer klantgericht en kan heel goed met mensen omgaan en zich in hun behoeften verplaatsen en daarop inspelen. Verder is hij communicatief sterk en uitstekend bereikbaar en komt hij zijn afspraken na. Het is heel prettig om met Gerrit samen te werken!
2 weken geleden
Gerrit Jan heeft mijn woning verkocht op de Maluslaan. Ik heb wat hulp nodig in huis. Maar voor de foto's heeft Gerrit Jan een uur lang zaken verschoven en opgeruimd.
Ook heeft hij mij goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Zoals bezichtigingen, biedingen, etc.
Met een inschrijving is mijn huis goed verkocht. Gerrit Jan is een aardige jongen en een uitstekende makelaar. Ik raad hem zeker aan. Jaap
een jaar geleden
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Voor de verkoop van het huis van onze overleden moeder hadden wij drie Amstelveense makelaars uitgenodigd.
De keus viel op Gerrit Jan Heemskerk. Er was zoals dat heet een 'klik´. Hij is betrokken en enthousiast en op een laagdrempelige manier deskundig.
In de verkoop van het huis zat genoeg tempo en hij was tijdens het proces graag bereid tot contact en uitleg. Het huis werd binnen een redelijke periode en tegen een prima prijs verkocht.
Een prima makelaar, prettig mens. Een aanrader!
 
2 jaar geleden
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Voor de verkoop van ons appartement hadden wij een drietal Amstelveense makelaars uitgenodigd.
Uiteindelijk is onze keus toen gevallen op Gerrit Jan Heemskerk. Zijn enthousiasme, deskundigheid en betrokkenheid gaf voor ons de doorslag.
Dat wij hier geen spijt van hebben gehad blijkt wel uit het feit, dat hij ons appartement binnen 3 weken voor een goede prijs, heeft weten te verkopen.
Een prima makelaar, zeker aan te raden en aimabel mens.
 
5 jaar geleden
Gerrit Jan heb ik als een bijzonder vriendelijke makelaar mogen ervaren die, in tegenstelling tot enkele van zijn collega's, het gevoel geven dat elke klant voor hem even belangrijk is. Daarnaast, en minstens zo belangrijk, heeft hij mijn appartement binnen twee weken voor ruimschoots meer dan de vraagprijs weten te verkopen.
 
2 jaar geleden
Positief: Kwaliteit
Gerrit Jan Heemskerk geeft je vanaf het begin het gevoel dat hij zich voor je inzet. Hij kent de omgeving en de markt (Amstelveen). Heeft een goede taxatie gemaakt en goed doorgepakt. In 2 weken tijd veel bezoeken gehad en op zijn advies het juiste bod geaccepteerd (okt 2020). Wij zijn er erg blij mee. Je hebt niet het gevoel dat je een nummer bent, zoals bij vele grote makelaarskantoren.
 
3 jaar geleden
Gerrit-Jan is een onwijs lieve en ongekend behulpzame man! Ik was niet in de gelegenheid om overdag naar de bezichtiging van het huis te gaan en in overleg was een avond bezichtiging mogelijk. De communicatie, de oprechtheid en zijn flexibiliteit was echt heel fijn en is voor kopende en verkopende een onwijze aanwinst! Voor mij was het de allereerste keer dat ik een huis kocht en was echt een leek in alles omtrent de aankoop van een huis. Gerrit-Jan heeft me heel fijn geholpen bij alle stappen en keuzes die ik moest nemen. Nogmaals dank voor alle fijne hulp Gerrit-Jan bij het kopen van mijn eerste huis.
 
4 jaar geleden
Deskundig, vriendelijk en geeft goed advies.
Heeft zowel ons huis snel en voor mooie prijs kunnen verkopen (Amstelveen Westwijk) en ons begeleid bij aankoop van nieuw huis. Dankzij zijn daadkracht werd de koop ons “gegund” door de tegenpartij. Gerrit-Jan is als makelaar zeer betrokken bij de klant, en kent alle wijken/buurten van Regio Amstelveen/Aalsmeer.
 
8 jaar geleden
Gerrit-jan Heemskerk is een van de fijnste makelaars in Amstelveen. Hij is vriendelijk, attent en weet veel over de huizenmarkt. Voor advies en het verkoop van uw huis zou ik hem zeker aanraden.
2 jaar geleden
Gerrit Jan heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning. Zeer kundig, snel en altijd bereikbaar. Aan te bevelen dus!
 
6 jaar geleden
Een leuk en goed gesprek gehad over hoe het gaat, en werkt om een huis tekopen en verkopen. Gerrit Jan heeft ons goed geholpen!!
2 jaar geleden
Prima geholpen door Gerrit Jan. Eindelijk mijn huis verkocht!
 
5 jaar geleden
De zoveelste keer dat ik ongeadresseerde reclame van jullie krijg. Er staat een NEE NEE sticker op mijn deur. Kappen met die vervelende reclame van jullie. Dank.
 
een jaar geleden
Positief: Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Gerrit is een enthousiaste, professionele, can-do persoon, die net dat stapje verder gaat om de deal voor elkaar te krijgen. Zou het ten zeerste aanbevelen om deze makelaar te gebruiken, aangezien ze een verkoopprijs citeerden en behaalden die veel hoger was dan wat andere makelaars hadden voorspeld. Omdat hij in het buitenland woonde en niet bekend was met hoe de Nederlandse markt werkt, gaf hij goed advies en deed hij graag veel werk achter de schermen, bovenop wat je van een agent zou verwachten. Ik zou opnieuw gebruiken.
 

Éverton

Deskundig, vriendelijk en geeft goed advies.
Heeft zowel ons huis snel en voor mooie prijs kunnen verkopen (Amstelveen Westwijk) en ons begeleid bij aankoop van nieuw huis. Dankzij zijn daadkracht werd de koop ons "gegund" door de tegenpartij. Gerrit-Jan is als makelaar zeer betrokken bij de klant, en kent alle wijken en buurten in de regio Amstelveen.


Erik

Vraagprijs is gehaald! Super ouwe tennis crack.

Westhove 11 - Google Maps


Hugo

Wij zijn een beetje op leeftijd en Hadden GJ uitgenodigd om kennis te maken. Wij vonden hem een beetje een snelle jonge vent, maar hadden meteen het idee dat we hem konden vertrouwen. Ik zal nooi vergeten dat hij zei dat we de boom in de voortuin niet moesten snoeien. " Veel Aziatische mensen in Amstelveen zijn gek op deze boom in bloei, het wordt de eerste foto op Funda, let maar op." Proficiat Gerrit Jan!!

28 Eline Verestraat - Google Maps


Anoniem

Mijn man en ik lagen in scheiding, de doos tissues stond al klaar bij Gerrit op kantoor, toen we langs kwamen. Hij en zijn collega waren heel aardig en geduldig. Tot onze verbazing zei hij, dat we er nog even over moesten nadenken, daarvoor kwam ik niet! Maar later stelde ik dat op prijs. De scheiding ging wel door. Hij heeft ons huis uitstekend verkocht, en vervolgens heb ik met hem een heerlijk appartement aangekocht in Amstelveen. Een goede makelaar en een aardig mens.
https://www.google.com/maps/place/Keizer+Karelweg+134,+1185+HZ+Amstelveen/@52.2986966,4.8538055,3a,75y,111.98h,92.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sQ3-wILQl96VMxgfDMjD64A!2e0!7i16384!8i8192!4m5!3m4!1s0x47c5e0298ca48ae7:0xec0bb3f1c6009366!8m2!3d52.2986667!4d4.8542898


Sandra

Gerrit Jan heeft een extra 10.000 Euro er uit gesleept voor mijn moeder!

67 Hazelaarlaan - Google Maps