Onze recensies

Gerrit-Jan Heemskerk

Bent u ook zo tevreden met Gerrit Jan Heemskerk Makelaars? Laat het ons weten per mail, dan plaatsen wij uw recensie op onze website


Peter

 
Prima geholpen door Gerrit Jan. Eindelijk mijn huis verkocht!
 

Tom

 
Deskundig, vriendelijk en geeft goed advies.
Heeft zowel ons huis snel en voor mooie prijs kunnen verkopen (Amstelveen Westwijk) en ons begeleid bij aankoop van nieuw huis. Dankzij zijn daadkracht werd de koop ons “gegund” door de tegenpartij. Gerrit-Jan is als makelaar zeer betrokken bij de klant, en kent alle wijken/buurten van Regio Amstelveen/Aalsmeer.

Peter

 
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Voor de verkoop van ons appartement hadden wij een drietal Amstelveense makelaars uitgenodigd.
Uiteindelijk is onze keus toen gevallen op Gerrit Jan Heemskerk. Zijn enthousiasme, deskundigheid en betrokkenheid gaf voor ons de doorslag.
Dat wij hier geen spijt van hebben gehad blijkt wel uit het feit, dat hij ons appartement binnen 3 weken voor een goede prijs, heeft weten te verkopen.
Een prima makelaar, zeker aan te raden en aimabel mens.

Jan

 
Positief: Kwaliteit
Gerrit Jan Heemskerk geeft je vanaf het begin het gevoel dat hij zich voor je inzet. Hij kent de omgeving en de markt (Amstelveen). Heeft een goede taxatie gemaakt en goed doorgepakt. In 2 weken tijd veel bezoeken gehad en op zijn advies het juiste bod geaccepteerd (okt 2020). Wij zijn er erg blij mee. Je hebt niet het gevoel dat je een nummer bent, zoals bij vele grote makelaarskantoren.

Pieter

 
Gerrit Jan heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning. Zeer kundig, snel en altijd bereikbaar. Aan te bevelen dus!

Tom

 
Gerrit-Jan is een onwijs lieve en ongekend behulpzame man! Ik was niet in de gelegenheid om overdag naar de bezichtiging van het huis te gaan en in overleg was een avond bezichtiging mogelijk. De communicatie, de oprechtheid en zijn flexibiliteit was echt heel fijn en is voor kopende en verkopende een onwijze aanwinst! Voor mij was het de allereerste keer dat ik een huis kocht en was echt een leek in alles omtrent de aankoop van een huis. Gerrit-Jan heeft me heel fijn geholpen bij alle stappen en keuzes die ik moest nemen. Nogmaals dank voor alle fijne hulp Gerrit-Jan bij het kopen van mijn eerste huis!

Éverton

Deskundig, vriendelijk en geeft goed advies.
Heeft zowel ons huis snel en voor mooie prijs kunnen verkopen (Amstelveen Westwijk) en ons begeleid bij aankoop van nieuw huis. Dankzij zijn daadkracht werd de koop ons "gegund" door de tegenpartij. Gerrit-Jan is als makelaar zeer betrokken bij de klant, en kent alle wijken/buurten van Regio Amstelveen/Aalsmeer.


John NL

Gerrit Jan heb ik als een bijzonder vriendelijke makelaar mogen ervaren die, in tegenstelling tot enkele van zijn collega's, het gevoel geven dat elke klant voor hem even belangrijk is. Daarnaast, en minstens zo belangrijk, heeft hij mijn appartement binnen twee weken voor ruimschoots meer dan de vraagprijs weten te verkopen.


Katoesja Bruinendael

Gerrit-jan Heemskerk is een van de fijnste makelaars in Amstelveen. Hij is vriendelijk, attent en weet veel over de huizenmarkt. Voor advies en het verkoop van uw huis zou ik hem zeker aanraden.


Vraagprijs is gehaald! Super ouwe tennis crack.

https://www.funda.nl/koop/verkocht/amstelveen/huis-86794301-westhove-11


Wij zijn een beetje op leeftijd en Hadden GJ uitgenodigd om kennis te maken. Wij vonden hem een beetje een snelle jonge vent, maar hadden meteen het idee dat we hem konden vertrouwen. Ik zal nooi vergeten dat hij zei dat we de boom in de voortuin niet moesten snoeien. " Veel Aziatische mensen in Amstelveen zijn gek op deze boom in bloei, het wordt de eerste foto op Funda, let maar op." Proficiat Gerrit Jan!!
http://www.gerritjanheemskerk.nl/object/eline-verestraat-26-amstelveen-225


Mijn man en ik lagen in scheiding, de doos tissues stond al klaar bij Gerrit op kantoor, toen we langs kwamen. Hij en zijn collega waren heel aardig en geduldig. Tot onze verbazing zei hij, dat we er nog even over moesten nadenken, daarvoor kwam ik niet! Maar later stelde ik dat op prijs. De scheiding ging wel door. Hij heeft ons huis uitstekend verkocht, en vervolgens heb ik met hem een heerlijk appartement aangekocht in Amstelveen. Een goede makelaar en een aardig mens.
https://www.google.com/maps/place/Keizer+Karelweg+134,+1185+HZ+Amstelveen/@52.2986966,4.8538055,3a,75y,111.98h,92.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sQ3-wILQl96VMxgfDMjD64A!2e0!7i16384!8i8192!4m5!3m4!1s0x47c5e0298ca48ae7:0xec0bb3f1c6009366!8m2!3d52.2986667!4d4.8542898


Gerrit Jan heeft een extra 10.000 Euro er uit gesleept voor mijn moeder!
https://www.funda.nl/koop/amstelveen/appartement-86781369-hazelaarlaan-3/