Over ons

Bij ons staat u boven aan op Funda, samen bespreken we de vraagprijs, als u de hoogst mogelijke verkoopopbrengst op uw bankrekening ontvangt, dan krijgen wij de afgesproken courtage. U betaalt niets tot de verkoop en de levering, no cure no pay. Wij zijn de enige makelaar die zo werkt.

Mooie foto's, NEN ingemeten plattegronden, goede verkooptekst, Funda, social media, direct mail, ons netwerk in Amstelveen en Amsterdam. Bezichtigingen zijn ook mogelijk in het weekend, een laagdrempelig OPEN HUIS, optimaal gebruik van Funda. De dames nemen vriendelijk de telefoon op en staan de klanten keurig te woord. De makelaar doet de bezichtigingen zelf, stuurt de onderhandelingen in overleg met u, tot en met de verkoop bij de notaris.

In 2022 hebben wij 33 woningen en appartementen verkocht, 11 aankopen gedaan, 2 bedrijfsruimtes verhuurd, 4 woningen verhuurd en 16 taxaties gedaan. Voornamelijk in Amstelveen en Amsterdam.

Wij werken reeds meer dan tien jaar als makelaar voornamelijk in de regio Amstelveen en Amsterdam. Voor particulieren, starters, gezinnen, expats hebben wij honderden woningen en appartementen verkocht of aangekocht. Verder hebben wij ons hele leven gewoond in Amstelveen en Amsterdam, kennen wij elke straat en hebben wij een groot netwerk. Een netwerk met veel kandidaat kopers en makelaars in de regio Amstelveen en Amsterdam.

Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar. Maar het belangrijkste, wij zorgen voor een goede verkoopopbrengst, en klanten die bij ons terugkomen. Wij zijn uw makelaar.

Belt u ons vrijblijvend voor een afspraak en komt u langs bij ons op kantoor voor een kop koffie?  

Neem vrijblijvend contact met ons op.