Makelaar Amstelveen

Wij werken reeds meer dan tien jaar als makelaar voornamelijk in de regio Amstelveen en Amsterdam. Voor particulieren, starters, gezinnen, expats hebben wij honderden woningen en appartementen verkocht of aangekocht dan wel verhuurd of aangehuurd. 

Verder hebben wij ons hele leven gewoond in Amstelveen, kennen wij elke straat en hebben wij een groot netwerk. Een netwerk met veel kandidaat kopers, makelaars, in de regio Amstelveen en Amsterdam.

Bij verkoop van uw woning bereiken wij digitaal een groot publiek, omdat wij op Funda, vbo.nl en huislijn staan. Naast onze eigen site, en etalage waar elke dag honderden mensen langslopen, hebben wij een grote database met kandidaat kopers. 

De dames nemen vriendelijk de telefoon op en staan de klanten keurig te woord. De makelaar doet de bezichtigingen zelf, stuurt de onderhandelingen in overleg met u, tot en met de verkoop bij de notaris. 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor, deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Maar het belangrijkste, wij zorgen voor een goede verkoopopbrengst, en klanten die bij ons terugkomen.

Graag vernemen wij van u. Of komt u langs bij ons op kantoor voor een kop koffie?